През м. Юни 2017 г. приключи Стажантската програма в „Би Ти Ес“ ООД

 

По време на своя шестмесечен платен стаж във фирмата, стажантите имаха възможност да придобият нови знания в реална бизнес среда, изпълняваха различни задачи от ежедневната дейност на компанията и участваха в разработката на проекти под ръководството на персонални наставници.

Eкипът от ИТ консултанти на „Би Ти Ес“ ООД имаше възможност да посрещне в компанията впечатляващи млади хора, изключително активни и нетърпеливи да повишат своите знания. Те бяха обучавани да работят с продуктите на водещи компнии в областта на фирмения  софтуер SAP BusinessObjects Business Intelligence (BI), IBM, Oracle, Alfresco, Microsoft, и др. С радост може да обявим, че всеки един от стажантите  след завършването на Стажантската програма бе поканен от Управителя на фирмата да  остане част от екипа на „Би Ти Ес“ ООД.

От старта на програмата  фирмата е инвестирала в развитието на младите таланти и ще продължи да разширява своя екип и през следващата година. Стажантите от своя страна споделиха, че са удовлетворени от участието си в програмата и изявиха желание да останат част от екипа на копанията и след края на своя стаж.

 

Екипът на „Би Ти Ес“ ООД пожелава бъдещи успехи на своите нови колеги!